Hyundai konsept otomobili i-oniq ile gelecekteki tasarım yönünün den ipuçları verdi. Ayrıntılı bilgi için önümüzdeki Mart ayında 2012 Cenevre’de düzenlenecek fuarı beklemek gerekse de aracın hatchback kuyruk tasarımı ile büyük bir coupe formunda üretileceği tahmin ediliyor.
Hyundai Avrupa Baş Tasarımcısı Thomas Bürkle i-oniq’in “Karakteristik keskin çizgiler ve yumuşak kaslı görüntüleri eğlenceli şekilde harmanlayarak oluşturulduğunu” belirtiyor.
Avrupadaki Ar-Ge merkezinde tasarlanan konsept araç Hyundai tasarım dili açısından evrim niteliği taşıyor. Önümüzdeki haftalarda yeni bir tasarım konsepti ile ilgili daha fazla detay ve resim sunulacağı gelen bilgiler arasında.
Türkiye’nin En Güncel ve En Dinamik Otomobil Portalı Piston Kafalar üzerinden bizi izlemeye devam edin!...